Kosárba
Checkout Secure

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

Szállítás

A termék szállítására GARANCIÁT vállalunk

A termékeket a Magyar Posta kézbesíti. A kézbesítés általános feltételeiről a Magyar Postánál érdeklődhet. A pontatlan vagy rossz címzésért a Szolgáltató felelősséget nem vállal, az ezen okok valamelyikéből felmerülő többletköltség a Vásárlót terhelik.

A termék szándékos nem átvétele nem egyenlő az elállási joggal, amennyiben a Magyar Posta bizonyíthatóan értesítőlevéllel megpróbálta kétszeri alkalommal szállítani a csomagot és a Vevő megtagadta az átvételt a visszaküldés költsége és az adminisztrációs költség, minden esetben a vevőt terheli.

A TERMÉKEK SZÁLLÍTÁSI IDEJE: A Szolgáltató a megrendelt árut a megrendelést és a sikeres pénzügyi teljesítést követően 10-40 munkanapon belül 8 és 17 óra között házhoz szállítja a Magyar Posta igénybevételével. Meghatározott időpontra, órára történő kiszállítást nem áll módunkban vállalni!

FONTOS INFORMÁCIÓ!
Meg nem érkezett termékekkel kapcsolatban csak és kizárólag a kifizetéstől számított 70 napig tudunk reklamációt elfogadni, amennyiben lejárt a 40 munkanapos szállítási idő 14 napon belül tudja jelezni a reklamációt!

Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

A megrendelés feladásáról igény esetén megrendelőlapot tudunk biztosítani (Különböző termékek rendelése esetén a csomagok külön érkeznek.)

A postai csúszásokért felelősséget nem vállalunk!

A Vevő tudomásul veszi, hogy Szolgáltató a kiszállítást végző Magyar Posta esetleges késedelméért vagy a kiszállítás során bekövetkező esetleges károkért, hibákért felelősséget nem vállal. Vis major, mint például háborús események, természeti katasztrófa, sztrájk, üzemzavar, hatósági intézkedések, foglalás, vágányzár, beszállítók okozta termeléskiesés bekövetkezése esetén a Szolgáltató mentesül a szállítási kötelezettség és a szerződés szerinti szállítási határidő betartása alól. Ilyen esetben minden lehetőt elkövetünk, hogy a szállítást a lehető legrövidebb időn belül folytassuk.

Íme, mit gondolnak ügyfeleink:

Hozzáadtuk a kosárhoz!
Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Most korlátozott ideig ingyenes szállítás! Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping