Kosárba
Checkout Secure

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

Pénz visszafizetési garancia

Pénz visszafizetési garancia

Amennyiben a termék (termékek) nem érkeznek meg Önhöz az utalás beérkezését követő kb 40 munkanapon belül, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot ügyfél szolgálatunkkal, ez esetben a csomagot kerestetjük és pénz visszafizetési garanciát vállalunk! info@fashionme.hu Az elutalt összeget késés esetén a forgalmazó által történt reklamáció elismerését követően haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül kerülnek visszatérítésre. Visszatérítést csakis bankszámlára tudunk elvégezni, lakcímre nem áll módunkban.

Bármilyen problémát észlel, rendeléssel, szállítással, termékkel kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel ügyfél szolgálatunkkal a kapcsolatot az info@fashionme.hu email címen, legkésőbb 48 órán belül (munkanapokon) válaszolunk!

NAGYON FONTOS INFORMÁCIÓ!
Meg nem érkezett termékekkel kapcsolatban csak és kizárólag utalástól számított 90 NAPIG tudunk reklamációt elfogadni amennyiben lejárt a 40 munkanapos szállítási idő 30 napon belül tudja jelezni a reklamációt!
A postai csúszásokért felelősséget nem vállalunk!
A szállítási határidő amennyiben nyomonkövethető ragszámmal rendelkezik a termék 60 munkanap is lehet
A rendelést ezen tények tudatában köteles elfogadni minden vásárló!

Íme, mit gondolnak ügyfeleink:

Hozzáadtuk a kosárhoz!
Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Most korlátozott ideig ingyenes szállítás! Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping