Kosárba
Checkout Secure

Coupon Code: FT68LD435 Copy Code

ADATVÉDELMI

ADATKEZELŐ MEGNEVEZÉSE

Szolgáltató neve: Arbitrage Funnel LLC.
Honlapja: https://fashionme.hu
United States, Florida
23123 State Road 7
Ste 310B
Boca raton, FL 33428


E-mail címe: info@fashionme.hu

 

 

ADATVÉDELMI TISZTVISELŐ

Nem folytatunk olyan tevékenységet, amely indokolttá tenné adatvédelmi tisztviselő alkalmazását.

ADATKEZELÉS CÉLJAI


Jelen tájékoztató célja, hogy a www.fashionme.hu webáruház látogatói és későbbi partnerei átlátható és egyértelmű formában meg tudják állapítani, milyen személyes adatokat kezelünk, és mi alapján tesszük ezt.

ADATKEZELÉS JOGALAPJAI


Az Európai Parlament és a Tanács (Eu) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, hatályos szövege:
http://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679
Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII törvény (a továbbiakban: Info tv.), hatályos szövege:
https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A1100112.TV

ADATKEZELÉSÜNK
KAPCSOLATFELVÉTELI / AJÁNLATKÉRÉSI ŰRLAP


Jelen honlapon található kapcsolatfelvételi és ajánlatkérési űrlap célja az online kapcsolatfelvételi lehetőség biztosítása. Az űrlapon nevet, e-mail címet és telefonszámot kérünk megadni. (Célunk leendő ügyfeleknek lehetőséget biztosítunk árajánlat kérésre.)
Ezeket az általad megadott személyes adatokat az önkéntes hozzájárulásod alapján kezeljük hozzájárulásod visszavonásáig. (Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontja)

FACEBOOK OLDAL


Amikor a facebook oldalunkon lájkolsz, hozzászólsz, megosztasz, tevékenykedsz, akkor hozzájuthatunk a nevedhez és esetleg egyéb olyan személyes adatokhoz, amit te a saját facebook adatvédelmi beállításaid között engedsz. Ezen személyes adataidat az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban önkéntes hozzájárulásod alapján kezeljük. Hozzájárulásod visszavonását facebook oldal esetén az oldal lájkolásának megszüntetésével, hozzászólásaid törlésével teheted meg.

SZÁMLÁZÁS


A megrendelések teljesítése érdekében a fashionme adatfeldolgozóként az alábbi cégeket veheti igénybe a szállításhoz az Ön döntése alapján:
Magyar Posta és MPL Futárszolgálat.
Elektronikus számlát bocsájtunk ki a számlázz.hu szoftver segítségével.
Amenyniben az OTP simple Pay szoftvert használják a fizetés teljesítéséhez, elfogadják, hogy a fashionme.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Adatait átküldjük harmadik félnek vagy hivatalos hatóságnak a fennálló adatvédelmi törvények keretén belül, ha erre minket hivatalos végzés vagy bírósági határozat kötelez, illetve ha erre engedélyünk van, továbbá jogaink biztosítására és követeléseink kikényszerítésére.


KAPCSOLATFELVÉTEL E-MAIL CÍMEN KERESZTÜL


Ha az info@fashionme.hu e-mail címre levelet küldesz nekünk, akkor megismerjük a nevedet, e-mail címedet és esetlegesen más személyes adatodat. Az általad megadott személyes adatokat önkéntes hozzájárulásod alapján kezeljük az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban, hozzájárulásod visszavonásáig. A levelezés lezárását követő 90 napon belül, személyes adataidat töröljük, kivéve, ha valamilyen törvényi kötelezettség miatt, ezt nem tehetjük meg. Az adatkezelés célja kérdéseid megválaszolása.

SÜTIK („COOKIES”)


A cookie betűből és számokból álló információcsomag, amit általában a honlapok a böngésződnek küldenek el azzal a céllal, hogy elmentsenek bizonyos beállításokat, megkönnyítsék a honlap használatát és közreműködjenek abban, hogy néhány releváns, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatókról. A cookie-k (sütik) nem tartalmaznak személyes információkat, és nem alkalmasak az egyéni felhasználó azonosítására. A cookie-k (sütik) gyakran olyan egyéni azonosítót tartalmaznak – egy titkos, véletlenül generált számsort – amelyet az eszközöd tárol. Néhány cookie (süti) a honlap bezárása után megszűnik, néhány pedig hosszabb időre tárolásra kerül a számítógépeden.
A sütikkel kapcsolatos minden tevékenységet meggátolhatsz, a korábbi látogatásaid során elhelyezett adatfájlokat törölheted, ennek pontos módjáról böngésződ útmutatója igazít el, melyeket a következő oldalakon találsz:
Cookie-k törlése, engedélyezése és kezelése a Chrome-ban:
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=hu
Sütik – információ, Firefox-hoz:
https://support.mozilla.org/hu/kb/sutik-informacio-amelyet-weboldalak-tarolnak-szami
Cookie-k kezelése Explorerben:
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Cookie-k törlése és kezelése Edge-ben:
https://support.microsoft.com/hu-hu/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
Egyes böngészők azt is lehetővé teszik, hogy minden alkalommal, amikor bezárod, automatikusan törlik a böngészési adatokat. Erről itt olvashatsz: https://pcworld.hu/szoftver/hogyan-toroljuk-automatikusan-a-bongeszesi-adatainkat-132337.html
A weboldal egyes részeinek letöltésekor az általunk használt látogatáselemző szoftver (a Google Inc. (“Google”) által működtetett Google Analytics) automatikusan kisméretű, bizonyos esetben a személyes adataidat tartalmazó adatfájlokat helyez el a számítógépeden. Ennek megtörténtéről a jelenleg érvényes jogszabályok szerint értesítést is kapsz, amikor először az oldalra látogatsz, és jóváhagyásodat kérjük ehhez. Az adatfájlok a weboldal egyes funkcióinak működéséhez szükségesek, látogatásaid alkalmával kapott korábbi adatfájlok révén származó információ az üzemeltetőhöz kerül. Ezen adatfájlok pontos nevéről (_ga, _gat, _gid), funkciójáról ezen az oldalon kapsz tájékoztatást. A Google Analytics a böngésző révén kapott IP-számot névtelenítve (anonimizáltan) tárolja, nem tudja összekapcsolni a felhasználóval. Az adatokat 26 hónapig őrzi, amely időperiódus kezdete újraindul, ha új esemény történik a felhasználóval kapcsolatban (pl. új munkamenetet kezd).
Amennyiben meg szeretnéd akadályozni, hogy a Google Analytics bármely weboldalon hozzáadja látogatásodat az analitikához, használd ezt a bővítményt (bármely böngészőre elérhető).
A Google olyan cookie-kat is használ („DSID”, „IDE”, „NID”), amelyek arra szolgálnak, hogy összekapcsolják a felhasználó különböző eszközökön végzett tevékenységeit, ha korábban bejelentkezett rajtuk Google-fiókjába. Mindezt a felhasználónak megjelenő hirdetések eszközökön átnyúlóan történő összehangolása és a konverziós események mérése érdekében teszi. Ha nem szeretnéd, hogy a Google hirdetések összehangoltan, eszközein átnyúlóan jelenjenek meg neked, akkor itt: Hirdetésbeállítások segítségével kikapcsolhatod a hirdetések személyre szabását.
Ha előzőleg cookie-t kaptál a Facebook-tól – vagy mert van fiókod, vagy mert felkerested a facebook.com oldalt –, a böngésződ adatokat küld ezzel a cookie-val kapcsolatban, amikor a “Tetszik” gombbal vagy más közösségi beépülő modullal ellátott webhelyet (mint ez a weboldal) keresel fel. Erről bővebb információt itt találsz.
Weboldalunkon marketing célokból Facebook konverziómérő pixelt is használunk, melynek elfogadásához szintén hozzájárulásodat kértük, amikor először látogatsz az oldalunkra. Az ezzel kapcsolatos adatok szintén a Facebook-hoz kerülnek. Bővebb információt a Facebook sütikről ezen az oldalon találsz.

HOZZÁJÁRULÁS VISSZAVONÁSA


Hozzájáruláson alapul adatkezelésünk (lásd fentieket) a következő tevékenységeknél:
• honlap kapcsolatfelvételi űrlapján keresztül történő kapcsolatfelvétel az érdeklődők részéről
• Facebook oldal üzemeltetése
• látogatottsági statisztika készítése
• telefonon történő kapcsolatfelvétel
A hozzájárulás bármikor visszavonható, ugyanolyan egyszerű módon, ahogy annak a megadása történt.
Facebook oldal esetén visszavonhatod az oldal lájkolásának megszüntetésével, privát üzenet és komment esetén annak törlésével.
Más, hozzájáruláson alapuló adatkezelési műveletek esetén, kérlek, írj egy rövid üzenetet az info@fashionme.hu címre.
A hozzájárulás visszavonását megelőző adatkezelés jogszerűnek számít.

SZERZŐDÉS ÉS JOGI KÖTELEZETTSÉG


A számlázási adatok vezetése és a számla kiállítása jogszabályban előírt kötelezettségünk. Ha a kért adatokat megbízónk nem adja át, lehetetlen teljesíteni a vállalt szolgáltatást.

AZ ADATOK TÁROLÁSÁNAK IDŐTARTAMA


Facebook oldal (név, hozzászólás) – oldal törléséig, érintett általi oldalkedvelés visszavonásáig, érintett törlési műveletéig
Számlázási név és cím – jogszabályban előírt ideig, egyéni vállalkozók esetében tárgyév + 8 év
Weboldal karbantartási munkák (pl. biztonsági mentés tárolása) – szerződés fennállásáig
Üzleti partnerek adatai (név, e-mail cím, telefonszám) – üzleti kapcsolat fennálltáig, törlési kérelemig
A fashionme.hu weboldalról érkező sütik – sütik érvényességi idejéig, ill. amíg a felhasználó nem törli a böngészőjéből azokat
GA látogatottsági statisztika – 26 hónap

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK


Vállakozásunkban megfelelő biztonsági intézkedésekkel gondoskodunk arról, hogy a személyes adatokat védjük többek között a jogosulatlan hozzáférés ellen, a téves nyilvánosságra hozatal ellen vagy a jogosulatlan megváltoztatás ellen. A számítógépekbe, laptopokba jelszó megadása után lehet belépni, amit vírusírtó szofver is véd. Telefonjainkat ujjlenyomat azonosítással használjuk. A Gmail-be, Facebook-ra kettős azonosítással lépünk be. Weboldalunk esetén is mindent megteszünk azért, hogy illetéktelenek ne törjék fel és SSL titkosítást is alkalmazunk. Céges adatainkat biztonságos NAS szerveren tároljuk.
A megfelelő biztonsági intézkedések kialakítása során figyelembe vettük a tudomány és technológia jelenlegi állását, az adatkezelés jellegét, hatókörét, körülményeit, céljait.

ADATFELDOLGOZÓK


A személyes adatokat a következő adatfeldolgozók részére adjuk át:
Könyvelés:
Dorner Andrea
Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján közreműködik a számviteli bizonylatok könyvelésében. Ennek során az Adatfeldolgozó az érintett nevét és címét a számviteli nyilvántartáshoz szükséges mértékben, a Sztv. 169. § (2) bekezdésének megfelelő időtartamban kezeli, ezt követően haladéktalanul törli.
Tárhelyszolgáltatás és e-mailek fogadása és küldése:
Shopify Inc.
150 Elgin Street, Suite 800
Ottawa, ON K2P 1L4
Canada
Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján a www.fashionme.hu weboldal tárolását végzi szerverén, a személyes adatokat a szerver adatbázisában. Hozzáfér a honlap teljes tartalmához és levelezőrendszeréhez.
Oline számlázás:
KBOSS.hu Kft. (www.szamlazz.hu)
Székhelye: 2000 Szentendre, Táltos u. 22/b.
Elérhetősége: info@szamlazz.hu
Az adatkezelő a számlák kiállítását a szamlazz.hu szolgáltatással végzi. Az Adatfeldolgozó az Adatkezelővel kötött írásbeli szerződés alapján a megrendelt szolgáltatások számlázásának technikai hátterét biztosítja, és a számlák tárolását végzi a Sztv. 169. § (2) bekezdésének megfelelő időtartamig, ezt követően haladéktalanul törli. Az adatfeldolgozó hozzá fér a számlákhoz, a számlákon lévő személyes adatokhoz: számlázási név, számlázási cím.
Facebook oldal:
Facebook Inc.
Menlo Park, California, USA
Adatkezelési tájékoztató: https://www.facebook.com/about/privacy/update
(Hozzáférés a felhasználó nevéhez, kommentjéhez.)
Google Analytics:
Google Inc., Mountain View, California, USA
(Hozzáférés a honlap látogatóinak anonimizált, személyhez nem köthető IP címéhez.)

AZ ÉRINTETT JOGAI
TÁJÉKOZTATÁS KÉRÉSÉHEZ VALÓ JOG


Weboldalunk látogatói, ügyfeleink, partnereink jogosultak írásban tájékoztatást kérni arra vonatkozóan, hogy személyes adataik kezelése folyamatban van-e, és ha igen, jogosultak hozzáférést kapni a következő információkhoz:
• adatkezelés céljai
• az érintett személyes adatok kategóriái
• adatkezelők, akikkel / amelyekkel a személyes adatokat közölték vagy közölni fogják, beleértve a harmadik országbeli címzetteket és a nemzetközi szervezeteket,
• az adatok tárolásának tervezett időtartama, ha ez nem lehetséges, ezen időtartam meghatározásának szempontjai,
• az érintett azon joga, hogy kérelmezheti az adatkezelőtől a rá vonatkozó személyes adatok helyesbítését, törlését vagy kezelésének korlátozását, és tiltakozhat az ilyen személyes adatok kezelése ellen
Az adatkezelés tárgyát képező személyes adatok másolatát rendelkezésére bocsátjuk. Kérjük az info@fashionme.hu e-mail címen jelezd ezen igényedet! A tájékoztatást a lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb 30 napon belül megküldjük az általad megadott e-mail címre.
Adatok helyesbítéséhez való jog
Weboldalunk látogatói, ügyfeleink, partnereink jogosultak arra, hogy kérésükre helyesbítsük a rájuk vonatkozó pontatlan személyes adatokat. Figyelembe véve az adatkezelés célját, kérhető a hiányos személyes adatok kiegészítése, helyesbítése. Kérjük az info@fashionme.hu e-mail címen jelezd ezen igényedet! A helyesbítést a lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb 30 napon belül teljesítjük, és erről értesítést küldünk az általad megadott e-mail címre.
Adatok törléséhez való jog
Késedelem nélkül köteles vagyunk törölni ügyfeleink, megbízóink, weboldal látogatóink kérésére, vagy kérés nélkül is a rá vonatkozó személyes adatokat, ha
• személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtöttük vagy más módon kezeltük;
• a megbízó/ügyfél/látogató visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;
• a megbízó/ügyfél/látogató tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre;
• a személyes adatokat jogellenesen kezeltük;
• a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;
• a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.
Kérjük az info@fashionme.hu e-mail címen jelezd ezen igényedet! A törlést a lehető legrövidebb időn belül, de legfeljebb 30 napon belül teljesítjük, és erről értesítést küldünk az általad megadott e-mail címre.
Nem kell törölnünk a személyes adatokat, ha az adatkezelés szükséges jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez. Amennyiben ilyen adat törlésére érkezik kérés, megfontoljuk, és írásban megválaszoljuk a döntésünket.
Az adatkezelés korlátozásához való jog
Ügyfeleink / megbízóink / weboldal látogatóink jogosultak kérni az adatkezelés korlátozását, ha:
• vitatják a személyes adatok pontosságát, tisztázásig
• az adatkezelés jogellenes, és az adatok törlése helyett kérik azok felhasználásának korlátozását;
• már nincs szükségünk a személyes adatokra adatkezelés céljából, de a felhasználóink / ügyfeleink / megbízóink igénylik azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez;
• a felhasználóink / ügyfeleink / megbízóink tiltakoztak a jogos érdekből történő adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.
Kérjük az info@fashionme.hu e-mail címen jelezd ezen igényedet!
Adathordozáshoz való jog
Az automatizált módon történő adatok kezelése esetén, amennyiben az adatkezelés jogalapja a hozzájárulás vagy a szerződéses jogalap, ügyfeleink / megbízóink / a weboldal látogatói jogosultak arra, hogy a rájuk vonatkozó, általuk rendelkezésünkre bocsátott személyes adataikat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapják, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsák, amennyiben ez technikailag megvalósítható.
Az adathordozhatósághoz való jog nem érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.
Kérjük az info@fashionme.hu e-mail címen jelezd ezen igényedet!
Tiltakozás joga
Az ügyfeleink / megbízóink tiltakozhatnak a személyes adataik kezelése ellen saját helyzetükkel kapcsolatos okokból bármikor, amennyiben az adatkezelés jogalapja jogos érdek. Ebben az esetben a személyes adatokat nem kezelhetjük tovább, kivéve, ha bizonyítjuk, hogy azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek ügyfeleink / megbízóink érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.
Kérjük az fashionmeinfo@fashionme.hu e-mail címen jelezd ezen igényedet!

PANASZKEZELÉS


Személyes adataidat a legnagyobb körültekintéssel kezeljük. Amennyiben mégis úgy érzed, hogy nem tettünk meg minden tőlünk elvárható intézkedést a személyes adataid védelme érdekében, vagy egyszerűen csak kérdésed van, kérlek, írj nekünk az info@fashionme.hu e-mail címre.
Amennyiben vállakozásunk az adatkezelési elveket megsérti, az érintettek bíróság előtt gyakorolhatják jogérvényesítési lehetőségeiket, polgári per keretében. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik.
A per az érintett lakóhelye szerinti törvényszék előtt is megindítható (a törvényszékek felsorolását és elérhetőségét itt találod).
Továbbá, bármilyen személyes adattal kapcsolatos panasszal, kérdéssel felkeresheted a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., email: ugyfelszolgalat@naih.hu, honlap: http://www.naih.hu).

EGYÉB RENDELKEZÉSEK


Jelen tájékoztató 2018. május 25-én lép hatályba és amint olyan új iránymutatások, állásfoglalások, részletszabályok válnak ismertté, amelyek miatt módosítanunk kell, úgy felülvizsgáljuk a tartalmat. Ha vállalkozásunk tevékenységi köre változik, vagy új marketing eszközöket vezetünk be, szintén módosítani fogjuk ezen tájékoztatót. Az aktuális adatkezelési tájékoztatónk folyamatosan elérhető a weboldalunk láblécében.
2019.02.25. fashionme.hu

Íme, mit gondolnak ügyfeleink:

Hozzáadtuk a kosárhoz!
Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Qualified for Free Shipping Spend $x to Unlock Free Shipping You Have Achieved Free Shipping Most korlátozott ideig ingyenes szállítás! Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping